TEAM

Αναδομώ Team

Νίκος Κωνσταντινίδης

 • C.E.O

Νίκος Κωνσταντινίδης

C.E.O

Με σπουδές Πολιτικού Μηχανικού (BSc) στο University of East London,ο Νίκος αποφοίτησε το 2004.Το 2007 ιδρύει την Τεχνική Εταιρεία ΑΝΑΔΟΜΩ και το 2013 συνεχίζει στο University of East London για να αποκτήσει ένα χρόνο αργότερα το Master of Business Administration(MBA). Δραστήριος, εργατικός και φιλόδοξος εργάστηκε σε μεγάλες εταιρείες, συλλέγοντας πολλές εμπειρίες. Αδιαμφισβήτητα όμως οι πιο ξεχωριστές είναι αυτές των τελευταίων ετών ως Founder του Ομίλου ΑΝΑΔΟΜΩ. Έμπειρος μηχανικός εργοταξίου,με τεχνικές και θεωρητικές γνώσεις,με μεγάλο ενδιαφέρον για τον κλάδο του Management αλλά ταυτόχρονα και ανήσυχο πνεύμα, λάτρης των ταξιδιών γνωρίζει και κατανοεί διαφορετικούς πολιτισμούς και κουλτούρες. Στοιχεία τα οποία δημιούργησαν την σημερινή προσωπικότητα του με ηγετικές ικανότητες. Ο Νίκος οραματίζεται το μέλλον του Oμίλου δημιουργώντας το αύριο στην καλύτερη δυνατή εκδοχή του για όλους μας.    

Στέφανος Τικέλλης

 • Director Manager of Meleto

Στέφανος Τικέλλης

Director Manager of Meleto

Ο Στέφανος είναι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ, και του Τμήματος Πολιτικών Δομικών Έργων της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του Τ.Ε.Ι. Πειραιά. Τα τελευταία είκοσι χρόνια ασκεί συνειδητά το επάγγελμα του Μηχανικού, τόσο στο πεδίο των μελετών όσο και στο πεδίο της κατασκευής, με βασικό κίνητρο, το να Μηχανεύεται Λύσεις. Ως επικεφαλής στην Ομάδα της ΜΕΛΕΤΩ βασική του ευθύνη αποτελεί η Διαχείριση Έργων, Μελετών, Αδειοδοτήσεων  & Κρίσεων.
s.tikellis@anadomo.gr | 6942944411

Αναστάσιος Σκορδάρης

 • Technical Director

Αναστάσιος Σκορδάρης

Technical Director

Ο Τάσος είναι Πτυχιούχος Μηχανικός Δομικών Έργων και Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός ΑΠΘ,  με μεταπτυχιακό Δίπλωμα στον Περιβαλλοντικό Σχεδιασμό Έργων Υποδομής, υποψήφιος Διδάκτορας Παν/μιου Μακεδονίας και Διεθνώς Πιστοποιημένος Project Manager (PMP) από το Project Management Institute (PMI). Διαθέτει 15ετη εμπειρία σε μελέτες και επιβλέψεις κτιριακών Ιδιωτικών και Δημοσίων Έργων. Εντάχθηκε στο δυναμικό της εταιρείας το 2021 ως Τεχνικός Διευθυντής και διαχειρίζεται το πρόγραμμα κατασκευαστικών έργων καθώς και τις ομάδες έργων. Διακρίνεται για την υπευθυνότητα, την οργάνωση και την υλοποίηση των έργων μέσω του βέλτιστου συνδυασμού κόστους, χρόνου και ποιότητας.
a.skordaris@anadomo.gr | 6948002423

Χαρίλαος Καρασιώτος

 • Executive Director

Χαρίλαος Καρασιώτος

Executive Director

Ο Χάρης είναι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός απόφοιτος του Α.Π.Θ. με μεταπτυχιακό Δίπλωμα στον τομέα της Διασφάλισης Ποιότητας. Διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία στον κλάδο των Κατασκευών για ιδιωτικά και δημόσια έργα. Εντάχθηκε στο δυναμικό της εταιρείας το 2021 ως Διευθυντής Εκτελεστικού και διαχειρίζεται τις ομάδες κοστολόγησης και προμηθειών. Διακρίνεται για την υπευθυνότητα, τη σοβαρότητα, την εργατικότητα και την αποτελεσματικότητα μέσα σε στενό χρονικό προγραμματισμό.
c.karasiotos@anadomo.gr | 6981696477

Χαλιάζη Νάγια

 • Administrative Officer
 • Personal Assistant to C.E.O.

Χαλιάζη Νάγια

Administrative Officer | Personal Assistant to C.E.O.

Η Νάγια είναι πτυχιούχος του Τμήματος Λογιστικής του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης από το 2011. Έχοντας πάντα ως προτεραιότητα τις ανάγκες και την ικανοποίηση των πελατών όπως και των στελεχών,το 2019 γίνεται μέλος της ΑΝΑΔΟΜΩ, στελεχώνοντας την γραμματειακή υποστήριξη του Ομίλου. Πολύ γρήγορα εξελίχθηκε σε Personal Assistant του C.E.O και υπεύθυνη για την διαχείριση του ISO του Ομίλου. Σήμερα πλέον από την θέση Administrative Officer φροντίζει για την εύρυθμη λειτουργία του Ομίλου υποστηρίζοντας τις εταιρικές διαδικασίες ενώ κατέχει και το κομμάτι των Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας.
n.chaliazi@anadomo.gr | 6987601721

Λάκης Δημητρίου

 • Technical Officer

Λάκης Δημητρίου

Technical Officer

Ο Λάκης Δημητρίου απόφοιτος Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου,με ειδικότητα Σχεδιαστής Δομικών Έργων,αποτελεί ένα από τα πρώτα μέλη του ομίλου ΑΝΑΔΟΜΩ από το 2007. Με πολυετή εμπειρία στον κλάδο των κατασκευών,το 2017 αναλαμβάνει την θέση του εργοδηγού. Έπειτα από την επιτυχή ολοκλήρωση μεγάλων έργων του Ομίλου, που είχε υπό την εποπτεία του, προάγεται σε Technical Officer και αναλαμβάνει την παρακολούθηση όλων των τεχνικών έργων της εταιρείας.
l.dimitriou@anadomo.gr | 6983160160

Μαρία Σαμαρά

 • Financial Officer

Μαρία Σαμαρά

Financial Officer

Η Μαρία είναι πτυχιούχος του Τμήματος Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Ανάπτυξης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Θράκης  και έχει μακρά επαγγελματική εμπειρία στη λογιστική οργάνωση Ανωνύμων Εταιρειών, καθώς και στους φορολογικούς, ασφαλιστικούς τομείς. Έγινε μέλος της ΑΝΑΔΟΜΩ το 2021, διαχειρίζοντας τις εισροές και εκροές της εταιρίας , τις λογιστικές της απαιτήσεις και εκπληρώνοντας παράλληλα τις φορολογικές και ασφαλιστικές της υποχρεώσεις. Η Μαρία , οργανωμένος και μεθοδικός χαρακτήρας, συνεπής και αποτελεσματική, εγγυάται την ομαλή λειτουργία του λογιστηρίου της εταιρείας, ενώ η θετική της στάση συμβάλλει στην ομαλή συνεργασία και επικοινωνία με τους συνεργάτες της.
m.samara@anadomo.gr | 6970089451

Ευθυμία Καραγκούνη

 • Executive Officer

Ευθυμία Καραγκούνη

Executive Officer

Η Έφη είναι απόφοιτος της Αρχιτεκτονικής σχολής του Α.Π.Θ., με μεταπτυχιακές σπουδές στον Βιοκλιματικό Σχεδιασμό στο Πανεπιστήμιο του Cardiff. Ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στο χώρο της Μελέτης και Κατασκευής το 2006, έχοντας πλέον στο ενεργητικό της ένα πλήθος μελετητικών έργων, Εκδόσεις Οικοδομικών Αδειών σε Ιδιωτικά και Δημόσια Έργα, Επιβλέψεις Κατασκευής Έργων κτλ. Η συνεργασία της με την ΑΝΑΔΟΜΩ ξεκίνησε το 2016, και μέχρι σήμερα είναι μέλος της Εκτελεστικής Διεύθυνσης. Η Έφη είναι οργανωμένος και μεθοδικός χαρακτήρας, με γνώση και εμπειρία, συνεπής και αποτελεσματική, εγγυάται την ομαλή λειτουργία του τμήματος της εντός της εταιρείας, ενώ η θετική της στάση συμβάλλει στην ομαλή συνεργασία και επικοινωνία με τους συνεργάτες της.
e.karagouni@anadomo.gr | 6989190190

Δρόσος Τσιάντης

 • Sales Engineering Manager

Δρόσος Τσιάντης

Sales Engineering Manager

Ο Δρόσος είναι απόφοιτος του κολεγίου Midlessex του Λονδίνου, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Χρηματοοικονομικό management. Το 2004 άρχισε η σταδιοδρομία του στο κατασκευαστικό τομέα με ανακαινίσεις επαγγελματικών χώρων και δημοσίων έργων.Μέλος της ΑΝΑΔΟΜΩ από το 2017 αρχικά ως εργοδηγός στα εργοτάξια της εταιρείας και έπειτα ως Sales Engineering Manager. Με έναν ευχάριστο, επικοινωνιακό, δραστήριο και διορατικό χαρακτήρα κατανοεί τις ανάγκες των υποψήφιων πελατών και τους προτείνει τις καλύτερες λύσεις για την ανακαίνιση της κατοικίας τους ή της επαγγελματικής του στέγης.
d.tsiantis@anadomo.gr | 6988000088  

Βάσια Ματιάκη

 • Project Manager

Βάσια Ματιάκη

Project Manager

Η Βάσια σπούδασε στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης (ΔΠΘ) και αποφοίτησε το 2009, έκτοτε είναι μέλος του ΤΕΕ. Εξερευνώντας τα όρια μεταξύ αρχιτεκτονικής και της επιστήμης του πολιτικού μηχανικού μετακόμισε στο Λονδίνο το 2010 για να συνεχίσει τις σπουδές της κάνοντας μεταπτυχιακό με τίτλο ‘’Environmental Design and Engineering ‘’ στη Βιοκλιματική Αρχιτεκτονική , στο τμήμα της Bartlett του πανεπιστημίου University College of London (UCL).Έκτοτε εργάζεται ως πολιτικός μηχανικός και έχει ολοκληρώσει αρκετές μελέτες και κατασκευαστικά έργα που περιλαμβάνουν αρχιτεκτονικές περιβαλλοντικές μελέτες, κτιριακές κατασκευές, σχεδιασμό τοπίου, Project Management κ.α.Από το 2017 είναι στην ομάδα της ΑΝΑΔΟΜΩ.Ως Project Manager πλέον στο τεχνικό τμήμα της εταιρίας, με εμπειρία, δημιουργικές ιδέες αξιοποιεί τα ψηφιακά μέσα και εργαλεία, έχοντας πάντα ως προτεραιότητα και κίνητρο τις ανάγκες και την ικανοποίηση των πελατών.
v.matiaki@anadomo.gr | 6980054888

Δώρα Αδαμαντιάδου

 • Project Manager

Δώρα Αδαμαντιάδου

Project Manager

H Δώρα απόφοιτη του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στελεχώνει τη θέση της Project Manager στον όμιλο ΑΝΑΔΟΜΩ από το 2021. Με την εμπειρία και την ικανότητα της αντιλαμβάνεται τις αισθητικές και λειτουργικές ανάγκες των έργων και κυρίως των πελατών, με αποτέλεσμα να είναι αποδοτική και αποτελεσματική σε ότι της ανατίθεται.
d.adamantiadou@anadomo.gr

Γιώργος Ουρούμης

 • Project Manager

Γιώργος Ουρούμης

Project Manager

Ο Γιώργος είναι απόφοιτος του τμήματος Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής, Διακόσμησης και Σχεδιασμού Αντικειμένων του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας με επαγγελματική εμπειρία σε όλο τον κύκλο εργασιών από τον σχεδιασμό έως την υλοποίηση σε Ελλάδα και εξωτερικό. Από τη θέση του Project Manager,αν και νέο μέλος της οικογενείας της ΑΝΑΔΟΜΩ, γρήγορα τον ξεχωρίσαμε για την ικανότητα ανάπτυξης σχέσεων έμπιστης συνεργασίας με τους πελάτες στα projects ευθύνης του. Ο θετικός του χαρακτήρας βοηθάει στην συνεργασία και την επικοινωνία με πελάτες, προμηθευτές και εξωτερικούς συνεργάτες.
g.ouroumis@anadomo.gr | 6980518951

Νώντας Μοσχούτας

 • Εργοδηγός

Νώντας Μοσχούτας

Εργοδηγός

Ο Νώντας ήρθε στην Ομάδα της ΑΝΑΔΟΜΩ το Μάρτιο του 2017 και ανέλαβε τη θέση του Εργοδηγού. Με μεγάλη εμπειρία στον κατασκευαστικό κλάδο και τις γνώσεις του έφερε σε πέρας μεγάλα και πολύπλοκα έργα του Ομίλου. Με τον επαγγελματισμό, την αξιοπιστία και την ταχύτητα του ανταπεξέρχεται σε όλα τα projects.
e.moschoutas@anadomo.gr | 6983008405

Αντώνης Μαθιόπουλος

 • Εργοδηγός

Αντώνης Μαθιόπουλος

Εργοδηγός

Ο Αντώνης είναι πτυχιούχος του τμήματος Δομικών Έργων του Τεχνολογικού Ιδρύματος Σερρών και έχει μακρά επαγγελματική εμπειρία, στον κατασκευαστικό τομέα,καθώς επίσης και στην οργάνωση και επίβλεψη εργοταξίων. Έγινε μέλος της ΑΝΑΔΟΜΩ το 2018, επιβλέποντας εργοτάξια του Ομίλου.Είναι οργανωμένος και μεθοδικός χαρακτήρας, γνώστης του αντικειμένου της κατασκευής, συνεπής και αποτελεσματικός, εγγυάται την ομαλή λειτουργία του εργοταξίου, ενώ η θετική του στάση συμβάλλει στην ομαλή συνεργασία και επικοινωνία με τους συνεργάτες και τους πελάτες για το καλύτερο αποτέλεσμα.
a.mathiopoulos@anadomo.gr | 6981270670  

Niko Mishtaku

 • Εργοδηγός

Niko Mishtaku

Εργοδηγός

Ο Niko Mishtaku ένα από τα πρώτα μέλη του ομίλου ΑΝΑΔΟΜΩ, ξεκίνησε την συνεργασία του στην εταιρεία το 2008 ως εξωτερικός συνεργάτης. Εμπειροτεχνίτης στον τομέα των υδραυλικών και με πολυετή εμπειρία στον κλάδο, το 2018 γίνεται επίσημο μέλος του ομίλου ως εργοδηγός, υπεύθυνος για όλες τις υδραυλικές εργασίες και εγκαταστάσεις στα εργοτάξια της εταιρείας.
n.mishtaku@anadomo.gr | 6983370370

Δέσποινα Κοσμόγλου

 • Secretarial Support

Δέσποινα Κοσμόγλου

Secretarial Support

Η Δέσποινα σπούδασε στο Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στο Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας. Από το 2017 είναι μέλος του ομίλου ΑΝΑΔΟΜΩ στη θέση της Γραμματειακής Υποστήριξης. Με πολυετή εμπειρία στον χώρο του marketing και της εξυπηρέτησης πελατών, διαχειρίζεται με αμεσότητα και αποτελεσματικότητα τις καθημερινές λειτουργίες του γραφείου.
d.kosmoglou@anadomo.gr

Μαρία Λιάκου

 • Secretarial Support

Μαρία Λιάκου

Secretarial Support

Η Μαρία είναι απόφοιτος της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων με κατεύθυνση Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας, του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος της Θεσσαλονίκης. Η επαγγελματική της εμπειρία στην εξυπηρέτηση πελατών ξεκίνησε το 2014 όταν άρχισε να εργάζεται ως υπάλληλος υποδοχής ξενοδοχείων. Το 2020 έγινε μέλος της ομάδας ΑΝΑΔΟΜΩ. Με έναν μεθοδικό και οργανωτικό χαρακτήρα, αλλά και με ισχυρή την διάθεση εξυπηρέτησης, υποστηρίζει από την θέση της Γραμματειακής Υποστήριξης τις πολύπλοκες καθημερινές λειτουργίες του γραφείου.
m.liakou@anadomo.gr | 6971660466

Γιάννης Τσαμπάζης

 • Financial Assistant
 • HR

Γιάννης Τσαμπάζης

Financial Assistant | HR

Ο Γιάννης είναι απόφοιτος του τμήματος Χρηματοοικονομικής λογιστικής του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης και έχει επαγγελματική εμπειρία και γνώσεις στη λογιστική, στα ασφαλιστικά και στα επενδυτικά. Έγινε μέλος του ομίλου ΑΝΑΔΟΜΩ το 2021 στελεχώνοντας την θέση του HR και βοηθού λογιστή, επιβλέποντας έτσι τις λογιστικές εργασίες καθώς και το τμήμα του ανθρωπίνου δυναμικού της εταιρείας. Ο Γιάννης χαρακτηρίζεται για την άριστη οργάνωση και την μεθοδικότητα του, συνεπής και αποτελεσματικός, εγγυάται την ομαλή λειτουργία του ανθρωπίνου δυναμικού και του λογιστηρίου της εταιρείας , ενώ η θετική του στάση συμβάλλει στην ομαλή συνεργασία και επικοινωνία με όλους τους συνεργάτες.
j.tsampazis@anadomo.gr

Σίσσυ Σαμοΐλη

 • Τμήμα Προμηθειών

Σίσσυ Σαμοΐλη

Τμήμα Προμηθειών

Η Σίσσυ αποφοίτησε με τον καλύτερο βαθμό από την Σχολή του Ευκλείδη με την ιδιότητα της Σχεδιάστριας Δομικών και Κτιριακών Έργων και στελεχώνει το τμήμα των προμηθειών της ΑΝΑΔΟΜΩ από το 2018. Πολύ οργανωτική και μεθοδική με δυναμικό χαρακτήρα, συνεργάζεται εύκολα με τους συναδέλφους και με τους προμηθευτές. Προσαρμόζεται εύκολα σε οποιαδήποτε κατάσταση και με την επιμονή και υπομονή καταφέρνει τους στόχους της.
s.samoili@anadomo.gr | 6970084084

Σαράντης Θεοδοσέλης

 • Τμήμα Προμηθειών

Σαράντης Θεοδοσέλης

Τμήμα Προμηθειών

Ο Σαράντης είναι Γεωλόγος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με χρόνια εμπειρία στον επαγγελματικό κλάδο των μηχανικών. Έγινε μέλος της ΑΝΑΔΟΜΩ το 2021, αναλαμβάνοντας την διεκπεραίωση και παρακολούθηση προμηθειών των έργων. Αφοσιωμένος και πρόθυμος χαρακτήρας, συμβάλει στον συντονισμό και προγραμματισμό των αναγκών του Τμήματος Προμηθειών της εταιρείας.
s.theodoselis@anadomo.gr | 6989130130

Χριστίνα Πίτκα

 • Assistant Engineer

Χριστίνα Πίτκα

Assistant Engineer

Η Χριστίνα είναι πτυχιούχος του τμήματος Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής Διακόσμησης Ι.Ε.Κ. Ξεκίνησε το 2020 στην ΑΝΑΔΟΜΩ με πρόγραμμα πρακτικής άσκησης και πλέον ανήκει στο Εκτελεστικό Τμήμα της εταιρίας. Εξοπλισμένη με υπομονή και με ανεξάντλητη δημιουργική διάθεση, προσεγγίζει τις ανάγκες των έργων μας με την φρεσκάδα της ηλικίας της δίνοντας πάντα την ξεχωριστή της ταυτότητα.
x.pitka@anadomo.gr

Αφροδίτη Κηπουρού

 • Assistant Engineer
 • Meleto

Αφροδίτη Κηπουρού

Assistant Engineer | Meleto

Η Αφροδίτη είναι απόφοιτος του τμήματος Γεωλογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και απόφοιτος μεταπτυχιακού στη Διαχείριση Υδάτων. Διαθέτει επιστημονική εμπειρία σε θέματα  Προστασίας  του Περιβάλλοντος. Έγινε μέλος της ΜΕΛΕΤΩ το 2021 και η κύρια ενασχόληση της αφορά την διεκπεραίωση Περιβαλλοντικών Αδειών, Αδειών Λειτουργίας και την εκπόνηση Μελετών. Με γνώμονα την συνέπεια και προθυμία, συνεισφέρει στην εύρυθμη λειτουργία της ομάδας των μηχανικών της εταιρίας.
a.kipourou@anadomo.gr  

Κωνσταντίνα Κυριοπούλου

 • Assistant Engineer
 • Meleto

Κωνσταντίνα Κυριοπούλου

Assistant Engineer | Meleto

Η Κωνσταντίνα είναι Διπλωματούχος Μηχανικός του τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας και Ανάπτυξης, της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εντάχθηκε στο δυναμικό της εταιρίας ΜΕΛΕΤΩ τον Απρίλιο του 2021. Η οργάνωση, η επιμονή και η ενδελέχεια, γίνονται αρωγοί στα καθημερινά καθήκοντά της ενώ παράλληλα, η θετική της στάση συνεισφέρει στην ανάπτυξη φιλικών διαπροσωπικών σχέσεων με τους συνεργάτες της.
k.kyriopoulou@anadomo.gr