TEAM

Αναδομώ Team

Νίκος Κωνσταντινίδης

 • C.E.O

Νίκος Κωνσταντινίδης

C.E.O

Με σπουδές Πολιτικού Μηχανικού (BSc) στο University of East London,ο Νίκος αποφοίτησε το 2004.Το 2007 ιδρύει την Τεχνική Εταιρεία ΑΝΑΔΟΜΩ και το 2013 συνεχίζει στο University of East London για να αποκτήσει ένα χρόνο αργότερα το Master of Business Administration(MBA). Δραστήριος, εργατικός και φιλόδοξος εργάστηκε σε μεγάλες εταιρείες, συλλέγοντας πολλές εμπειρίες. Αδιαμφισβήτητα όμως οι πιο ξεχωριστές είναι αυτές των τελευταίων ετών ως Founder του Ομίλου ΑΝΑΔΟΜΩ. Έμπειρος μηχανικός εργοταξίου,με τεχνικές και θεωρητικές γνώσεις,με μεγάλο ενδιαφέρον για τον κλάδο του Management αλλά ταυτόχρονα και ανήσυχο πνεύμα, λάτρης των ταξιδιών γνωρίζει και κατανοεί διαφορετικούς πολιτισμούς και κουλτούρες. Στοιχεία τα οποία δημιούργησαν την σημερινή προσωπικότητα του με ηγετικές ικανότητες. Ο Νίκος οραματίζεται το μέλλον του Oμίλου δημιουργώντας το αύριο στην καλύτερη δυνατή εκδοχή του για όλους μας.    

Χαλιάζη Νάγια

 • Administrative Officer
 • Personal Assistant to C.E.O.

Χαλιάζη Νάγια

Administrative Officer | Personal Assistant to C.E.O.

Η Νάγια είναι πτυχιούχος του Τμήματος Λογιστικής του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης από το 2011. Έχοντας πάντα ως προτεραιότητα τις ανάγκες και την ικανοποίηση των πελατών όπως και των στελεχών,το 2019 γίνεται μέλος της ΑΝΑΔΟΜΩ, στελεχώνοντας την γραμματειακή υποστήριξη του Ομίλου. Πολύ γρήγορα εξελίχθηκε σε Personal Assistant του C.E.O και υπεύθυνη για την διαχείριση του ISO του Ομίλου. Σήμερα πλέον από την θέση Administrative Officer φροντίζει για την εύρυθμη λειτουργία του Ομίλου υποστηρίζοντας τις εταιρικές διαδικασίες ενώ κατέχει και το κομμάτι των Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας.
n.chaliazi@anadomo.gr | 6987601721

Λάκης Δημητρίου

 • Senior Technical Officer

Λάκης Δημητρίου

Senior Technical Officer

Ο Λάκης Δημητρίου απόφοιτος Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου,με ειδικότητα Σχεδιαστής Δομικών Έργων,αποτελεί ένα από τα πρώτα μέλη του ομίλου ΑΝΑΔΟΜΩ από το 2007. Με πολυετή εμπειρία στον κλάδο των κατασκευών,το 2017 αναλαμβάνει την θέση του εργοδηγού. Έπειτα από την επιτυχή ολοκλήρωση μεγάλων έργων του Ομίλου, που είχε υπό την εποπτεία του, προάγεται σε Technical Officer και αναλαμβάνει την παρακολούθηση όλων των τεχνικών έργων της εταιρείας.
l.dimitriou@anadomo.gr | 6983160160

Μαρία Σαμαρά

 • Senior Financial Officer

Μαρία Σαμαρά

Senior Financial Officer

Η Μαρία είναι πτυχιούχος του Τμήματος Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Ανάπτυξης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Θράκης  και έχει μακρά επαγγελματική εμπειρία στη λογιστική οργάνωση Ανωνύμων Εταιρειών, καθώς και στους φορολογικούς, ασφαλιστικούς τομείς. Έγινε μέλος της ΑΝΑΔΟΜΩ το 2021, διαχειρίζοντας τις εισροές και εκροές της εταιρίας , τις λογιστικές της απαιτήσεις και εκπληρώνοντας παράλληλα τις φορολογικές και ασφαλιστικές της υποχρεώσεις. Η Μαρία , οργανωμένος και μεθοδικός χαρακτήρας, συνεπής και αποτελεσματική, εγγυάται την ομαλή λειτουργία του λογιστηρίου της εταιρείας, ενώ η θετική της στάση συμβάλλει στην ομαλή συνεργασία και επικοινωνία με τους συνεργάτες της.
m.samara@anadomo.gr | 6970089451

Δρόσος Τσιάντης

 • Senior Sales Officer

Δρόσος Τσιάντης

Senior Sales Officer

Ο Δρόσος είναι απόφοιτος του κολεγίου Midlessex του Λονδίνου, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Χρηματοοικονομικό management. Το 2004 άρχισε η σταδιοδρομία του στο κατασκευαστικό τομέα με ανακαινίσεις επαγγελματικών χώρων και δημοσίων έργων.Μέλος της ΑΝΑΔΟΜΩ από το 2017 αρχικά ως εργοδηγός στα εργοτάξια της εταιρείας και έπειτα ως Sales Engineering Manager. Με έναν ευχάριστο, επικοινωνιακό, δραστήριο και διορατικό χαρακτήρα κατανοεί τις ανάγκες των υποψήφιων πελατών και τους προτείνει τις καλύτερες λύσεις για την ανακαίνιση της κατοικίας τους ή της επαγγελματικής του στέγης.
d.tsiantis@anadomo.gr | 6988000088  

Δώρα Αδαμαντιάδου

 • Project Manager

Δώρα Αδαμαντιάδου

Project Manager

H Δώρα απόφοιτη του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στελεχώνει τη θέση της Project Manager στον όμιλο ΑΝΑΔΟΜΩ από το 2021. Με την εμπειρία και την ικανότητα της αντιλαμβάνεται τις αισθητικές και λειτουργικές ανάγκες των έργων και κυρίως των πελατών, με αποτέλεσμα να είναι αποδοτική και αποτελεσματική σε ότι της ανατίθεται.
d.adamantiadou@anadomo.gr

Σίσσυ Σαμοΐλη

 • Project Manager

Σίσσυ Σαμοΐλη

Project Manager

Η Σίσσυ αποφοίτησε με τον καλύτερο βαθμό από την Σχολή του Ευκλείδη με την ιδιότητα της Σχεδιάστριας Δομικών και Κτιριακών Έργων και στελέχωσε το τμήμα των προμηθειών της ΑΝΑΔΟΜΩ από το 2018. Πολύ οργανωτική και μεθοδική με δυναμικό χαρακτήρα, συνεργάζεται εύκολα με τους συναδέλφους και με τους προμηθευτές. Προσαρμόζεται εύκολα σε οποιαδήποτε κατάσταση και με την επιμονή και υπομονή καταφέρνει τους στόχους της. Για όλα τα παραπάνω στοιχεία της, το 2022 πήρε προαγωγή και στελεχώνει πλέον το Τεχνικό Τμήμα του Ομίλου, ως Project Manager, έχοντας στην εποπτεία της πολλά έργα.
s.samoili@anadomo.gr | 6970084084

Νώντας Μοσχούτας

 • Building Foreman

Νώντας Μοσχούτας

Building Foreman

Ο Νώντας ήρθε στην Ομάδα της ΑΝΑΔΟΜΩ το Μάρτιο του 2017 και ανέλαβε τη θέση του Εργοδηγού. Με μεγάλη εμπειρία στον κατασκευαστικό κλάδο και τις γνώσεις του έφερε σε πέρας μεγάλα και πολύπλοκα έργα του Ομίλου. Με τον επαγγελματισμό, την αξιοπιστία και την ταχύτητα του ανταπεξέρχεται σε όλα τα projects.
e.moschoutas@anadomo.gr | 6983008405

Αντώνης Μαθιόπουλος

 • Flooring Foreman

Αντώνης Μαθιόπουλος

Flooring Foreman

Ο Αντώνης είναι πτυχιούχος του τμήματος Δομικών Έργων του Τεχνολογικού Ιδρύματος Σερρών και έχει μακρά επαγγελματική εμπειρία, στον κατασκευαστικό τομέα,καθώς επίσης και στην οργάνωση και επίβλεψη εργοταξίων. Έγινε μέλος της ΑΝΑΔΟΜΩ το 2018, επιβλέποντας εργοτάξια του Ομίλου.Είναι οργανωμένος και μεθοδικός χαρακτήρας, γνώστης του αντικειμένου της κατασκευής, συνεπής και αποτελεσματικός, εγγυάται την ομαλή λειτουργία του εργοταξίου, ενώ η θετική του στάση συμβάλλει στην ομαλή συνεργασία και επικοινωνία με τους συνεργάτες και τους πελάτες για το καλύτερο αποτέλεσμα.
a.mathiopoulos@anadomo.gr | 6981270670  

Niko Mishtaku

 • Plumber Foreman

Niko Mishtaku

Plumber Foreman

Ο Niko Mishtaku ένα από τα πρώτα μέλη του ομίλου ΑΝΑΔΟΜΩ, ξεκίνησε την συνεργασία του στην εταιρεία το 2008 ως εξωτερικός συνεργάτης. Εμπειροτεχνίτης στον τομέα των υδραυλικών και με πολυετή εμπειρία στον κλάδο, το 2018 γίνεται επίσημο μέλος του ομίλου ως εργοδηγός, υπεύθυνος για όλες τις υδραυλικές εργασίες και εγκαταστάσεις στα εργοτάξια της εταιρείας.
n.mishtaku@anadomo.gr | 6983370370

Δέσποινα Κοσμόγλου

 • Reception Secretary

Δέσποινα Κοσμόγλου

Reception Secretary

Η Δέσποινα σπούδασε στο Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στο Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας. Από το 2017 είναι μέλος του ομίλου ΑΝΑΔΟΜΩ στη θέση της Γραμματειακής Υποστήριξης. Με πολυετή εμπειρία στον χώρο του marketing και της εξυπηρέτησης πελατών, διαχειρίζεται με αμεσότητα και αποτελεσματικότητα τις καθημερινές λειτουργίες του γραφείου.
d.kosmoglou@anadomo.gr

Σαράντης Θεοδοσέλης

 • Supplies

Σαράντης Θεοδοσέλης

Supplies

Ο Σαράντης είναι Γεωλόγος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με χρόνια εμπειρία στον επαγγελματικό κλάδο των μηχανικών. Έγινε μέλος της ΑΝΑΔΟΜΩ το 2021, αναλαμβάνοντας την διεκπεραίωση και παρακολούθηση προμηθειών των έργων. Αφοσιωμένος και πρόθυμος χαρακτήρας, συμβάλει στον συντονισμό και προγραμματισμό των αναγκών του Τμήματος Προμηθειών της εταιρείας.
s.theodoselis@anadomo.gr | 6989130130

Αφροδίτη Κηπουρού

 • Director Manager
 • Meleto

Αφροδίτη Κηπουρού

Director Manager | Meleto

Η Αφροδίτη είναι απόφοιτος του τμήματος Γεωλογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και απόφοιτος μεταπτυχιακού στη Διαχείριση Υδάτων. Διαθέτει επιστημονική εμπειρία σε θέματα  Προστασίας  του Περιβάλλοντος. Έγινε μέλος της ΜΕΛΕΤΩ το 2021 και η κύρια ενασχόληση της αφορά την διεκπεραίωση Περιβαλλοντικών Αδειών, Αδειών Λειτουργίας και την εκπόνηση Μελετών. Με γνώμονα την συνέπεια και προθυμία, συνεισφέρει στην εύρυθμη λειτουργία της ομάδας των μηχανικών της εταιρίας.
a.kipourou@anadomo.gr | 6942944411